Schwimmkurs des Migrationsreferates

Möchtest du schwimmen lernen? In jedem Semester veranstaltet das Migrationsreferat des AStA der FH zusammen mit dem Internationalen Studierendenrat der Uni Schwimmkurse für ausländische Studierende. Komm einfach vorbei!

Wann: Jedes Semester
Wo: Schwimmbad in der Uni Bielefeld
Fragen: migration@fh-asta.de
Bitte mitbringen: Badesachen und Handtuch!

Deine verbindliche Anmeldung findet direkt vor Ort bei deinen Schwimmlehrenden statt. Falls du nicht an beiden Wochentagen Zeit findest, besteht für dich die Möglichkeit an Einzelterminen teilzunehmen.

Would you like to learn to swim? Then just come over!

If you do not have time on both weekdays, you have the possibility to participate in individual meetings. Would you like to learn how to swim? Every semester, the AStA Migration Council, together with the International Student Council of the University, organizes swimming courses for foreign students.

When: Every semester
Where: swimming pool at Universität Bielefeld
Any questions? migration@fh-asta.de
Please your own bring bathing clothes and a towel!

Your binding registration takes place directly at your swimming instructor's place. If you do not have time on both days of the week, you have the possibility to participate in individual meetings.